9 Aralık 2013

RIMMEL LONDON Lasting Finish Lipstick by Kate Moss 04


Herkese günaydın! Bugünün konuğu biraz sıradışı; Rimmel London, Kate Moss'lardan 04!


Koyu bir mürdüm! Sürümü çok kolay. Kalıcılığı orta. Benim için hoş bir kokusu var. Eğer kokulara hassasiyetiniz varsa almadan mutlaka bir bakın derim! 

Beyaz tenliler için inanılmaz, iddialı fakat yerinde kullanılırsa harika etki yaratabilecek; yeri ne kırmızıyla ne bordoyla doldurulamayacak bir renk! Tam bir sonbahar rengi! Eğer ki bu tarz renkleri yada iddialı rujları seviyor, kendinize yakıştırıyorsanız; Kate Moss 04 sizin kaleminiz!


Böyle bir rengi ilk kez Kate Moss serisinde denedim ve kesinlikle vuruldum! Çok sevdim! Tek başına çok çıplak kalıyor. Bu nedenle bu ruju aldığım adres olan Watsons'tan, Miss Ten dudak kaleminin 221 numarasını aldım. Uygun rengi çok zor buldum! Miss Ten Lipliner 221, Kate Moss 04 için biçilmiş kaftan!



Bu ruja indirimsiz haliyle 12.99 tl'ye, dudak kalemine ise yanlış hatırlamıyorsam 4tl'ye Watsons mağazalarından sahip olabilirsiniz.

Hemen aşağıda bu ikilinin bendeki duruşunu görebilirsiniz.




Herkese sevgiler! :)

7 yorum:

  1. Ruj gerçekten çok güzel bir tonda.Tam bir sonbahar-kış rengi :) Bu arada eyelinerin markasını sormak istiyorum oldukça siyah, çok hoşuma gitti.Gerçekten çok yakışmış!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :)) Eyeliner, Maybelline'in jel eyelinerı. Yazısı da var blogumda, birkaç yazı aşağıda bulabilirsiniz :) Bir okuyun isterseniz :) Güzel günler diliyorum :)

      Sil
    2. Hemen baktım. Ben onun lacivert olanını almıştım, ama çok da beğenmemiştim renk vermesini.Sanırım sorun ben de :D Tekrar denemeyi düşünüyorum.Tşkler mutlu günler.

      Sil
  2. ruja bayıldımm. birkaç kez kate moss rujlara bakıp bunu görememiştim.
    gidip hemen bakacağım :)
    bu arada eyeliner ı çok güzel sürmüşsün :)

    http://secilll.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiimm :)
      Çabuk tükeniyor herhalde, bulamadığını söyleyen çok oldu ama yılbaşı için stok gelir bütün mağazalara. Kaçırmayın! :))
      Bu arada Youtube'da videolarıma da bakmayı unutmayın! :))

      Sil