10 Aralık 2013

RIMMEL LONDON Stay Matte Powder



Günaydın! Bugün, yazısı milyon kez yazılmış çizilmiş ve muhtemelen artık sahip olmayanın kalmadığı Rimmel Stay Matte pudrayı; hem benim de blog arşivimde bulunsun diye hem de benden de bir dinleyin diye yazıyorum.


Ürün 14 gr, plastik disk şeklinde bir ambalajda geliyor. İçeriği ne kadar harikaysa ambalajı bir o kadar özensiz(di), kapağı daha elinize almadan düşüyor(du)! Neyse ki geçtiğimiz ay ambalajını yenilediler, kapağı biraz daha sağlamlaştırdılar. Ve hatta bir yenilik yapıp pudranın üzerine Rimmel'in logosunu bastılar! Bayıldım! Artık çok daha iyi görünüyor!


Bendeki rengi 001-Transparent, yani renksiz. Ben bu pudrayı, özellikle gün içinde cildimde yağlanma yapan yerlere parlamayı engellemek ve göz altlarıma kapatıcımı sabitlemek amacıyla kullanıyorum. Hafif yapısı sayesinde ağırlık yapmıyor ve kabuk kabuk durmuyor.


Tüm gün değil ama 4 saat kadar cildimin mat kalmasını sağlıyor. Kuru ve karma ciltler için çok ideal! Ancak yağlı yağlı ciltler için pek de yeterli gelmeyebilir diye düşünüyorum.


Bu başarılı pudraya Watsons mağazalarından 12,99 tl'ye sahip olabilirsiniz.

Herkese sevgiler! :)



2 yorum:

  1. peki cilde olumsuz etkisi var mı sivilce vs.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayıırr! Çokk başarılı bir pudra! Fırçanızı sık sık temizlediğiniz takdirde öyle bir sıkıntı olmaz.

      Sil