11 Haziran 2014

BENEFIT Erase Paste Kapatıcı (01-Fair)


Herkese günaydın! Bugün, melek gibi bir yüreğe sahip, güzel arkadaşım Esra'nın bana hediye etmesiyle ulaştığım; kozmetikte en sevdiğim ürünlerden biri olan; uzun zamandır denemek istediğim bir kapatıcıyı tanıtacağım sizlere. 

Öncelikle paket içeriğinden bahsetmek istiyorum; 
Kutuyu açar açmaz katlanabilir minik bir kılavuz, daha hijyenik bir uygulama için minik bir spatula ve ürünün kendisi çıkıyor karşınıza. Benim spatulam kutudan çıkmadı, muhtemelen kargoda düştü, kayboldu. Ama hiç sorun değil; çünkü az sonra daha detaylı bahsedeceğim gibi, parmaklarımla uyguladığımda gayet iyi sonuç alıyorum.



Ürünün kendisine gelecek olursak;
Kapağını çevirip açtıktan sonra bir minik plastik kapak daha var, onu da kaldırdıktan sonra 4,40 gr'lık ürüne ulaşıyorsunuz. 


Ürünün sloganı ve hedefi; "Tek bir kolay adımda kapatmak ve aydınlatmak"!
Yani bu ürün hem bir corrector hem de bir concealer. Rengi de 'her ne kadar elime geçtiği ilk an yetersiz olacağını düşünmüş olsam da' tam da bu iki göreve uygun olarak ne çok turuncu, ne çok sarı. Tam ortada bir somon rengine sahip.  


Yapı olarak oldukça yoğun, kremsi. Bu sebepten çok çok az bir miktar iki göz için de yeterli oluyor. Ben yüzük parmağıma ürünü aldıktan sonra iki yüzük parmağım arasında ısıtıp, daha sonra tampon hareketlerle göz altlarıma uyguluyorum. 

Oldukça nemli ve ıslak bir bitişe sahip, bu sebepten uygulama sonrası mutlaka ince bir pudrayla sabitlemek gerek. Eğer göz çevrenizde çok belirgin çizgileriniz yoksa, çizgilere dolma konusunda bir sıkıntınız olmayacaktır. Ancak belirgin ve derin çizgilenmeleriniz varsa; pudrayla sabitleseniz dahi, ürünün çizgilere dolmasını engelleyemezsiniz.


Hemen aşağıda rengini, duruşunu ve örtücülüğünü görebilirsiniz. :)



Gelelim düşüncelerime; 

+ Kesinlikle sloganında bahsettiği gibi tek bir kolay adımda hem kapatıyor hem aydınlatıyor.
+ Uygulama açısından oldukça pratik buluyorum.
+ Göz çevresini kurutmuyor.
+ Nemli bir bitişe sahip.
+ Yüzde de kızarıklık ve koyulukları örtmek konusunda başarılı.
+ Islak ve nemli bir bitişe sahip olduğundan, çizgilere dolmaması için ince yapılı bir pudrayla sabitlemek gerek.
+ Çok derin çizgilenmeler dışında, çizgilere dolmuyor, birikme yapmıyor.

Performansından çok çok memnun kaldığım ve çok sevdiğim bu ürün; vazgeçilmezlerim arasında yerini aldı bile!

Bu ürüne Sephora mağazalarından 93 tl'ye ulaşabilirsiniz. Fiyatı açısından kararsız kalanlar için şunu söylemek istiyorum; eğer göz altlarınız gerçekten koyuysa, ayrı ayrı bir corrector ve bir concealer almak yerine, bu iki görevi başarıyla gerçekleştiren tek bir ürün almak çok daha mantıklı, fiyat açısından da daha makul olacaktır.

Güzel arkadaşım, canımın içi Esracığım'a da tekrar tekrar çok teşekkür ederim!

Sevgiler! :)

1 yorum:

  1. Dersler ve stres dolayısıyla göz altı morluklarından inanılmaz çeken biri olarak gerçekten hayran kaldığım bir ürün oldu. Bu ürün sayesinde artık "Yine mi geç uyudun" cümlelerine maruz kalmıyorum :)

    Yeni açtığım bloguma beklerim :) http://ipekilhann.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil