20 Temmuz 2013

Bioderma Sensibio AR


Merhabalar! Sıcak yaz günleri devam ederken, ben de sizlere kızarıklıklar için yatıştırıcı bir kremden bahsetmek istedim. Bioderma Sensibio AR. 

Yaklaşık üç hafta önce eczacımın yoğun önerisi üzerine örnek ürünü denemem için vermesiyle tanıştım.

Bu krem gerçekten bir mucize! Bir şekilde tahriş olmuş ve kızarmış cilde uygulandığında çabucak yatıştırıyor ve normal haline çeviriyor. Bir şekilde tahriş olmuş derken; sıcaktan, güneş alerjisinden, güneş yanığından ve hatta ağda sonrasındaki tahrişte bile uygulanabilir!

Nemlendirmesini de gayet beğendiğim bu ürünün kendi "Faydaları ve Kullanım Bilgileri" ise şöyle:


Faydaları Kalıcı kızarıklık sorununa sebep olan faktörler üzerinde olumlu etkiye sahip Rosactiv ve D.A.F. kompleksleri ile zenginleştirilmiştir. Özellikle yeşil çay ekstresi, gingko biloba ve soya fasulyesi bileşiminden oluşan Rosactiv kompleksi sayesinde kalıcı kızarıklık sorunlarına neden olan faktörler üzerinde oldukça etkili olabilmektedir. Yine yoğun yatıştırıcı aktif içerikleri sayesinde hararet hissini de giderebilmektedir. Sodyum PCA içeriği ile nemlendirici, vokado fitosterolleri, hidroksiprolin ve gliserin bileşenleri ile cildin tolerans seviyesini yükseltici özellikleri bulunmaktadır. Ayrıca Enoksolon, alantoin ve kanola sayesinde bu tarz ciltlerde sıklıkla görülen sıcak basması hissi de engellenebilmektedir. Günlük kullanımı, kızarıklıkların yoğunluğunun ve görülme sıklığının azalmasını sağlar. Cilt, parlaklığını geri kazanır.

Kullanım Bilgileri: Temizlenmiş ve kurulanmış cilde günde 1 veya 2 kez uygulayınız. Mükemel bir makyaj tabanı da oluşturmaktadır.
Yoğun sıcak basması durumunda Sensibio Forte ile birlikte kullanılarak anında rahatlatıcı etkiye ulaşılabilir. Güneşli dönemlerde reaktif ve hassas ciltler için uygun olan Photoderm AR ile birlikte kullanılması önerilmektedir. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder