26 Haziran 2014

ESSENCE Lash & Brow Gel Mascara



Merhabalar!

Son zamanlarda severek kullandığım, favori ürünlerimden birini tanıtacağım sizlere. Essence'in Kaş ve Kirpik Maskarası. Essence'in dudak kalemleri ve kaş kitinin ardından, kaş jelini de sevdiğim ürünler arasında çoktan ekledim.

9 ml içeriğe sahip ürün, şeffaf minik bir tüpün içinde geliyor. Tüpün şeffaf olması sayesinde, içinde ne kadar ürün kaldığını ve jelin ne kadar kirlendiğini rahatlıkla takip edebiliyorsunuz. Ayrıca boyut olarak da minik olması, yanınızda rahatça taşımanıza olanak sağlıyor.

Fırçası, normal maskaralardan bir tık daha küçük ve ince. Bu da kaşlarda uygulama kolaylığı sağlıyor.

Aldığım günden bugüne, iki haftadır her gün bu ürünü kullanıyorum. Haliyle şu an, fotoğraftaki kadar temiz değil. :) İki haftalık kullanıma göre, açıkçası beklediğimden geç kirleniyor fakat bu benim kullanımımla da alakalı olsa gerek. 


Etkilerini sizlere bir çırpıda anlatacak olursam; 
+ Kaşlarımı gün boyu sabitliyor. Çok hareketli ve yoğun geçirdiğim günlerde, yalnızca akşama doğru tekrar bir müdahale ediyorum kaşlarıma.
+ Kaşlarımı sertleştirmiyor, yalnızca hizaya sokuyor.
+ Doğal bir görünüm oluşturuyor.

Ben hafifçe uyguluyorum; ilk an hafif bir ıslaklık oluşuyor kaşlarımda, bir dakika geçmeden kuruyor ve kaşlarımı sabitliyor. Hafif uygulamaya dikkat etmek gerek, aksi halde kaşlarınızda epey bir ıslaklık kalabilir ve kaşlarınızın şeklini düzeltmesi gerekirken tamamen bozabilir.

Bu ürün hem kirpiklerde hem de kaşlarda kullanılabilir olmasına rağmen; kirpiklerimde hiç denemedim. Şeffaf maskaralar kirpiklerin formunu değil gün boyu, bir kaç saat bile koruyamadığı için; kirpiklerde şeffaf maskaraları sevmiyorum.

Bittikçe mutlaka yeniden alacağım ürünlerden biri. Bu ürünü bulma konusunda biraz sıkıntı yaşadım açıkçası. Mersin'de hiç bir Essence standında yoktu. Adana'ya gittiğim bir gün Rossmann mağazasında buldum ve hemen kaptım. Sizlere de tavsiyem; bulduğunuz yerde iki tane kapın, stoklayın! :)

Fiyatı da gayet makul; 7  tl.

Herkese sevgiler! :)




6 yorum:

  1. Ben de çok seviyorum bu kaş jelini. Bir tek sahip olduğum kaş jeli bu zaten. İçinde çok az kaldı yenisini almayı düşünüyorum ben de. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bittikçe alacağım kesinlikle. :)

      Sil
  2. Resimleri hangi program ile düzenliyorsunuz?

    YanıtlaSil
  3. lens videonda kullandığın lensin rengini öğrenebilir miyim acabaa :)

    YanıtlaSil