24 Temmuz 2014

YSL Babydoll Kiss & Blush #8 - Pink Hedoniste


Merhabalar! Sizlere son bir aydır aşk yaşadığım yeni cazibeyi tanıtmaktan gurur duyarım! Karşınızda; YSL Babydoll Kiss & Blush "Pink Hedoniste"!

Bu ürün, adından da anlaşıldığı gibi hem yanağa hem de dudağa uygulanabilen bir ürün.


Uzun zamandır merak ettiğim bu ürünü, Sephora kartıma tanımlanan indirim sayesinde hiç düşünmeden aldım. 

Ojeye benzer ambalajı, altın rengi kapağıyla birlikte çok şık duruyor. Ayrıca kullanımı açısından da oldukça pratik.


Aplikatörü, lip glosslardan aşina olduğumuz, ince ve yayvan, yumuşacık bir sünger aplikatör. 


Pink Hedoniste, çok yumuşak bir pembe. Ne bebek pembesi kadar yok gibi; ne de şeker pembesi kadar belirgin. Tam ortada, yumuşacık, soft bir pembe. 

Ürünün yapısı hem ince hem de opak. Sürümü çok çok rahat. Kıvamı likit değil ancak çok katı da değil; kremsi yapıya göre daha ince bir formülü var. Çok çok hafif ve fresh bir de kokusu var ki ben kokusuna bayıldım!


Yanağıma uygularken; aplikatör ile bir kaç minik çizgi çiziyorum yanağıma ve parmaklarımla "tampon ve dairesel" hareketlerle uyguluyorum. Eğer fırça kullanacaksam; bu fırça genellikle Real Techniques Stippling Brush oluyor.  

Yanağımda kalıcılığı ortalama 5-6 saat kadar oluyor. Ancak dikkat etmek gereken bir nokta var; benim yaşadığım şehir Türkiye'nin en sıcak ve özellikle nem değerleri en yüksek şehirlerinden biri. Daha serin ortamlarda ve mevsimlerde, daha yüksek kalıcılık sağlayacağını düşünüyorum.

O kadar doğal bir duruşu var ki ...


Dudaklarıma direkt aplikatörle uyguluyorum. Dudaktaki kalıcılığı ise ortalama 3-4 saat kadar. Çok ince bir yapısı olmasına rağmen tek katta dudaklarımı tamamen örtüyor ve çok doğal bir sonuç sağlıyor. 

Genelde bir çok ruj, uyguladıktan bir süre sonra, dudaklarımda iç tarafta birikme yapar. Bu üründe, saatler sonra "yok denecek kadar az" birikmeyle karşılaştım.


Doğal duruşu, uygulama kolaylığı, yapısı ve kalıcılığıyla beni kendine hayran bırakan ürünlerden biri oldu! 

Bu ürüne, Sephora mağazalarından "maalesef!" 110 tl'ye ulaşabilirsiniz. Ben indirimim sayesinde daha uyguna aldım, ancak sorarsanız 110 tl'yi hak ediyor mu? Kesinlikle hak ediyor!

Herkese sevgiler! :)

2 yorum: