2 Ağustos 2014

MAC Strobe Cream


Günaydınlar! Mac'in en meşhur ürünlerinden biri olan Strobe Cream'e, son Mac alışverişimde sonunda sahip oldum! Uzun uzun ve çok amaçlı kullanımlarımdan sonra, sıra sizlerle paylaşmaya geldi. :)

Strobe Cream, asla gözünüze çarpmayacak, dikkat çekmeyecek büyüklükte, kendinden ışıltılara sahip olan bir baz/nemlendirici krem. Kıvamlı yapısı sebebiyle; çok kuru, kuru ve normal ciltlere uygun. Karma ve yağlı ciltler üzülmesin; Strobe Liquid de sizler için. :)


Strobe Cream'i, sağlıklı bir ışıltı vermesi amacıyla tüm yüzünüze tek başına uygulayabileceğiniz gibi; makyajınıza başlamadan baz amacıyla da kullanabilir; fondöteninize, renkli nemlendiricinize, BB/CC kremlerinize, güneş kremlerinize karıştırarak kullanabilir ve hatta highlighter olarak, aydınlatmak istediğiniz bölgelere uygulayabilirsiniz.

Kıvamlı yapısı dolayısıyla çok az bir miktar, tüm yüzünüz için yeterli oluyor. 50 ml ürün içeriğiyle, çok uzun bir süre kullanacağımı tahmin ediyorum.

Hemen aşağıda, bileğime tek başına uyguladığım halini görebilirsiniz.


Etkisini çok çok beğendim! Çok doğal ve aydınlık bir duruşu var.

Bu ürüne Mac mağazalarından yada www.maccosmetics.com.tr adresinden online olarak 50 ml'sine 112 tl'ye; 30 ml'sine 40 tl'ye ulaşabilirsiniz.

Hepinize aydınlık günler diliyorum! :)


8 yorum:

  1. Yalniz fiyatlar dogruysa buyuk boyunu almanin hicbir mantigi yok gibi? Buyuk boyu 50 ml 112 tl, 30 ml si 40 tl ise kucuk boydan 3 taneye 50 ml parasi verilmis oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, kesinlikle öyle! Ama küçük boyunu bulmak mesele.. Genelde mağazalarda kasa önlerinde oluyor. :/

      Sil
  2. Küçük boyu satışta değil artık dedi satış görevlisi. Sitede de göremedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyle duydum.. Zaten küçük boyunu bulmak meseleydi.. :/

      Sil
  3. Bende göze çarpmayan cildime sağlıklı bir aydınlık verecek ürün arıyordum. Küçük boyu satışta olsaymış iyiymiş fiyatıda çok uygun bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle ama küçük boyu saıştan kaldırılmış. Yine de mağazalarda kasa önlerinde belki denk gelebilirsin. :)

      Sil
  4. Daha dün maccosmetics.com.tr'de sepetime eklediğim Strobe Cream 30ml'ini bugün almak için girdiğimde Stokta Yok yazısıyla karşılaştım. Deliricem cinnet geçiricem o olucak. Aylardır Face and Body stoğu da yenilenmiyor. Yapacak çok iş var keşke ilgilennseler. Ama yılmadım 30mlini alacağım :)

    YanıtlaSil
  5. belki biraz geç ama dün aldım gelmiş :)

    YanıtlaSil