5 Mayıs 2014

SÜDOR Art123 Series - 2/0 Artist Brush // Yeni Eyeliner Fırçam!


Herkese merhaba!

Yeni eyeliner fırçama merhaba diyin! :) 

Uzun zamandır genel olarak boya/resim fırçaları diyeyim, oldukça meraklandırıyordu beni; acaba makyajda nasıl olur diye düşünüp duruyordum. Hem fiyatları hem de ulaşım bakımından oldukça cazip görünüyordu. 


Geçtiğimiz hafta sonu arkadaşlarımla Adana'daydım. Yanımdaki arkadaşlarımdan biri grafikerdi. Adana'ya geldiği zaman mutlaka uğrayıp alışveriş yaptığı bir kırtasiyeye gittik. O, ihtiyacı olan boya ve fırçaları toplarken ben de daha fazla dayanamadım ve kendime iki tane fırça kaptım! :)

Genelde her fırçanın hemen yukarıda gördüğünüz gibi koruyucuları var. Ben onunla saklamayı düşünüyorum, seyahatlerde fırçanın ucuna zarar gelmesini engeller. :)

Südor markasının, Art123 serisinin 2/0 numaralı fırçası bendeki.


Boyu, pek çok resim fırçası gibi, makyaj fırçalarından çok çok daha uzun. Sapı ince ve elinize rahatlıkla oturuyor. Ayrıca çok hafif.

Gelelim performansına... Sahip olduğum/olduğunuz eyeliner fırçalarından hiçbir farkı yok! Gayet başarılı bir ince uçlu eyeliner fırçası! Yapı olarak oldukça yumuşak kıllara sahip. Yıkanması, temizlenmesi gayet kolay. Çok çabuk da kuruyor.

Uygulama yaparken elim inanılmaz rahat etti. Gerçekten çok beğendim! :)

Bu fırçayı Adana'dan Türkmenoğlu kırtasiyeden 1,85 tl'ye aldım. Her yerde rahatlıkla bulunabileceğini düşünüyorum. Bu marka olmasa bile başka markaların yine böyle uygun fiyatlı fırçaları var. 

Bir alternatif olarak düşünürsek, neden olmasın?

Herkese sevgiler! :)

12 yorum:

  1. Ben de bir ara ciddi ciddi dusunmeye baslmistim bu fircalarla eyeliner surmeyi. Fiyati cok cok ucuz denemekten zarar gelmez. Ben de en kisa surede alacagim:)

    YanıtlaSil
  2. Aa super bendensin sen de :) pebeo 5/0 ve ponart 0 i da denemelisin o zaman :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de bunu çok düşündüm zamanında ama bir tülü uygulayamadım :) Özellikle bazı fırçalar tam bir karıştırma fırçası gibi görünüyor!

    YanıtlaSil
  4. Adanaya hoşgeldiiin! Özellikle kırtasiyenin ismini vermen işimi gerçekten kolaylaştırdı. Bizimle paylaştığın için teşekkürler, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar! :) Rica ederim, bunun için buradayım. :) Çok teşekkür ederim. Sizler de mutlaka denemelisiniz; epey uygun fiyatlı çok başarılı bir alternatif. :)

      Sil
  5. çokk başarılı bi makyaj ve özellikle eyeliner sürümüü. çok yardımcı olduu .Teşekkür ederiz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederiim. :) Çok sevindim yardımcı olduğuma. :)

      Sil
  6. Merhaba
    Aynı çılgınlığı bende yaptım :) arkadaşlarım yok artık demişlerdi ama sonuç mükemmel oluyor diğer fırçalarla bir farkı yok dikkatli seçildiğinde hemde daha ucuz.Oh be yalnız diilmişim :D senide bloğuma beklerim Şulecim konuşma üslubuna bayıldığımı itiraf etmeliyim bu arada ;) talesofelf.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar. :) Kesinlikle, ben de keyifle kullanıyorum. :) Hemen inceliyorum blogunu, çok öpüyorum. :)

      Sil