1 Mayıs 2014

WET'N WILD Comfort Zone Eyeshadow Palette



Mayıs ayının ilk gününden herkese merhaba! :)
Mayıs'ı bir ayrı seviyorum; hem benim doğum günüm hem de annemin doğum günü olduğu için! :) Ayrıca mevsim açısından da benim için ideal aylardan biri! :)

Bugüne yaraşır, keyifli bir yazı hazırlamak istedim Mayıs'ın ilk günü için. En sevdiğim paletlerden biri olan Wet'n Wild markasının Comfort Zone far paleti karşınızda! :) 


Şeffaf kapağa sahip bir paletin içinde sekiz adet far var. Palet ince ve ideal büyüklükte olmasına karşın oldukça basit ve dayanıksız. 

Paletten minik bir de fırça çıkıyor; bir ucu kesik açılı fırça, diğer ucu sünger aplikatör. Fırçayı hiç kullanışlı bulmadım. Kesinlikle "olmasa da olurmuş" fırçalardan.

Genel olarak yeşil ve toprak tonlarında renklerden oluşan paletteki tüm farlar ışıltılı. Tüm renkler hem günlük hem gece makyajlarında kullanılabilecek avantajlı ve kullanışlı renkler. Ve bu renkler kendi arasında 2 browbone, 2 eyelid, 2 crease ve 2 definer olmak üzere kategorilere ayrılmış.

Yatay olarak ilk sıradaki ikili browbone, ikinci sıradaki ikili eyelid, üçüncü sıradaki ikili crease ve dördüncü sıradaki ikili definer olarak gösterilmiş.


Paketin arkasında her kategoriye ait farların nasıl kullanılacağı anlatılıyor. Ayrıca bu farlarla yapılabilecek makyajları gösteren bir örnek tablo da yer alıyor.

Paletteki neredeyse her far, high-end olarak tabir edilen markaların farlarına dupe (benzer) gösteriliyor. Renkleri sağ dörtlü ve sol dörtlü olarak yukarıdan aşağıya doğru inceleyelim.

Soldan 1. Renk: Yumuşacık bir şampanya rengi. Mac Ricepaper'e dupe gösteriliyor.

Soldan 2. Renk: En sevdiğim renklerden biri; altın ışıltılı pembe. Mac Jest'e dupe gösteriliyor.

Soldan 3. Renk: Çok hafif altın yansımalara sahip yumuşak bir bronz-kahverengi. Mac Soba'ya dupe gösteriliyor.

Soldan 4. Renk:  İçinde bakırlık da bulunan bir kızıl-kahve. Çok karakter bir renk bence. Mac Smut'a dupe gösteriliyor.


Hemen yukarıda flashsız, aşağıda ise flashlı swatchları var.


Sağdan 1. Renk: İçinde grilik barındıran bir altın rengi. Urban Decay Ruthless'e dupe gösteriliyor.

Sağdan 2. Renk: Canlı, güzel bir zeytin yeşili. Mac Juxt'a dupe gösteriliyor.

Sağdan 3. Renk: İçinde altın yansımalar ve kahvelik barındıran koyu bir yeşil. Herhangi bir markaya dupe gösterilmiyor.

Sağdan 4. Renk: İçinde yeşil, kızıl ve bronz tonlar bulunduran; harika bir yansımaya sahip far. Yeşil gibi görünen bu farı dağıttığınızda ortaya kızıl kahve çıkıyor. Bu paletteki favori farım! Mac Club'a dupe gösteriliyor.


Hemen yukarıda flashsız, aşağıda ise flashlı swatchları var.


Paletteki zeytin yeşili farı, o rengi pek tercih etmediğim için; onun hemen altındaki farı ise yapısından (tozutuyor) dolayı pek sevemedim. Bunun haricinde paletle gerçekten aşk yaşıyorum! Her farın rengi yapısı şahane!

Ben bu paleti, birkaç ay önce BeautyJoint adlı siteden 5 yada 6 dolara almıştım.

Wet'n Wild markası çok kısa bir süre öncesine kadar Türkiye'de olmamasına karşın, artık Gratis mağazalarında satışa başlıyor. :) Henüz her mağazaya stand koymadıkları ve satışlara bugün yarın başlayacak oldukları için Türkiye fiyatları hakkında bir bilgim yok. Umuyorum yurt dışındaki gibi uygun fiyatlarla satılırlar.

Eğer ki fırsatınız olursa; asla kaçırmayın diyeceğim bir palet!

Herkese içini ısıtacak bir bahar ayı diliyorum! :)






2 yorum:

  1. 20liraya satilicakmis bu palet cok cok heycanliyim bian once btn urunler gelsinde alalim:)

    YanıtlaSil
  2. Tatlım artık gelmeye basladı urunler . Ben de 5$ almıstım yanlıs hatırlaıyorsam. Fiyatına oranla kesinlikle sahane :)

    YanıtlaSil