18 Temmuz 2014

SIGMA F50 Duo Fiber Brush


Günaydın! Bugünün konuğu Sigma F50, Mac 187'ye dupe gösterilen bir Duo Fiber fırça.

Duo Fiber fırçalardan yeniden kısaca bahsetmek istiyorum. İki çeşit kıl tipine sahipler. Alttaki siyahlar, üstteki beyazların seyrek bir şekilde duruşunu, düzenini koruyor.


Duo Fiber fırçalar, "yok gibi uygulama" eksperleridir. 

Gözünüzü korkutan hangi ürün varsa, elinize bir Duo Fiber fırça alın! Elinizin fazla kaçmasına izin vermeden, durumu kurtaracaktır. :) Bunun dışında mineral ürünleri uygulamak için en doğru seçim; yine Duo Fiber fırçalardır.


F50, tüm yüze hakim uygulama sağlayabilen, büyük bir fırça.
En sık kullandığım uygulamalar ise; baz, fondöten, pudra ve kontur uygulamaları.

Sigma fırçaları genel olarak çok seviyorum. F50 de çok başarılı bulduğum fırçalardan biri. Ayrıca şimdiye dek hiç kıl dökmedi ve temizlemesi çok kolay.

Buraya tıklayarak bu fırçayı resmi sitesinden inceleyebilir, dilerseniz 26 dolara satın alabilirsiniz.

Sevgiler!





6 yorum:

  1. Hiç sigma fırçam yok ama o kadar çok yorum-inceleme okudum ki birkaç tane alacağım heralde bu sıralar :) Senin yazın da son teşvik oldu bu kararımdan önce :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle beğeneceksiniz. :) Şimdiden güle güle kullanın! :))

      Sil
  2. Merhaba, fondöten arayışı içerisindeyim yaklaşık iki saattir istediğim tarzda önerdiğin bi fondöten bulmaya çalışıyorum ama bulamadımm çareyi yazmakta buldumm :D yüzümde yokmuşçasına etki bırakacak bi fondöten önerini bekliyorummm, maci öneriyorlar ama olumsuz yorumlarını gördüm korkuyorum açıkçası şimdiden teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Cilt tipinizi yazarsanız, öneride bulunabilirim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karma cildimm, yanıtladığını görünce çok sevindimm bu arada :)

      Sil
    2. Mac düşünüyorsanız denemeden almamanızı kesinlikle öneririm çünkü sivilce problemi yaşatmalarıyla ünlüler. Karma cilt diyince aklıma ilk gelen ve en iyi olduğunu düşündüğüm fondöten Make Up For Ever HD Fondöten. :)

      Sil