2 Temmuz 2014

WET'N WILD Eyeshadow "Brulee"


Günaydın! Bu sıcak havalarda elim hep yok gibi, hafif renklere gidiyor bu sıralar. Hal böyleyken, sizlere de bu kategorideki farlardan birini tanıtmak istedim.

Bildiğiniz gibi Wet'n Wild bir süre önce, ülkemizde Gratis mağazalarında satışa başladı. Ülkemize yeni gelen her markada olanın ve korkulanın aksine, gayet makul fiyatlarla raflarda yerlerini aldı. 

Tekli farlarından Brulee, isim benzerliğinden de anımsayacağınız gibi; Mac'in Brule farına dupe bir renk. Aynı zamanda Urban Decay'ın Naked Basics paletindeki W.O.S. ve Foxy isimli renklere de çok yakın.


Yumuşak yapısıyla, oldukça kolay bir sürüm sağlıyor. Buna karşılık hafif bir tozutmayı görmezden geliyorum. Pigmentasyonu iyi, altına bir bazla çok çok başarılı. Ben, damarları çok belirgin göz kapaklarına sahip biri olarak; altına baz uyguladıktan sonra Brulee'yi tüm göz kapağıma uyguladığımda, damalarım tamamen kapanıyor ve renk eşit bir şekilde dağılıyor.

Hafif bir görünüm istediğimde The Balm'ın Put A Lid On It bazını (yazısı burada), daha net bir renk istediğimde ise Mac'in Soft Ochre Paint Pot'unu (yazısı burada) kullanıyorum.

Oldukça aydınlık bir ten rengi olan Brulee, çok amaçlı temel renklerden biri. İster ana renk olarak, ister baz rengi olarak tüm kapağa uygulanabilir. Tüm kapağa uygulanabilirliğinin yanı sıra; kaş altını aydınlatmakta da biçilmiş kaftan. Kalıcılık konusunda da benden tam puan aldı.


1,7 gram içeriğe 6,90 tl etiket fiyatıyla bence muhakkak alınması gereken farlardan biri. Herkesin mutlaka ihtiyaç duyacağı bir far Brulee. Eğer hala sahip değilseniz, sizi mini bir Gratis yolculuğuna davet ediyorum. :)

Herkese sevgiler! :)

5 yorum:

  1. Çok bal bi renk , ben de istiyorum fakat her gratis'de bulamıyorum malesef.Bu arada konuyla alakasız fakat sormak istiyorum.Blogger şablonunuzu bana mail yoluyla yollayabilir misiniz ? Ya da bu template i nereden buldunuz ? Çok sade ve ferahmış.Ben de böyle birşeyler arıyordum da.

    Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogspot'un kendi temalarından biri, özel olarak tasarlamadım. :)

      Sil
  2. Bir kaç photoshop programı kullanıyorum, bu logoyu yapalı epey oldu. İnan hatırlamıyorum hangisiyle yaptığımı ama herhangi bir programla yapabilirsin. :)

    YanıtlaSil
  3. Mersinde hangi gratis de bulabilirim

    YanıtlaSil