7 Mart 2014

SIGMA E25 Blending Brush


Herkese merhaba! Yazısını şurada yazdığım MAC 217'nin muadili olan bilinen Sigma'nın E25 numaralı karıştırma fırçasının tanıtımına hoşgeldiniz! :) Bu yazı, tahmin edebileceğiniz gibi biraz daha karşılaştırmalı bir yazı olacak.

Sigma E25; beyaz kıllara, kılları saran metal bir boyunluğa ve siyah uzunca bir sapa sahip. Bir karıştırma fırçası olan ve bu konuda çok büyük başarıya sahip bu fırçanın kıl yapısını daha detaylı inceleyelim...

MAC 217 de Sigma E25 de öncelikle düz ve uçları yuvarlak yapıda kıllara sahip. E25'in metal boyunluğu daha dar başlıyor, kıllar daha ince bir başlangıçla başlıyor; 217'de ise kıllar daha geniş başlıyor. İki fırçanın da kılları yumuşakken; 217, Sigma'ya göre daha sık kıllara sahip. Görünüm olarak Sigma E25, MAC 217'ye göre daha tombul duruyor.


Tüm bunları toparlayıp uygulama arasındaki farkı şöyle özetleyebilirim; MAC 217 E25'e göre daha net ve keskin bir sonuç sağlarken; Sigma E25 217'ye göre daha dağınık ve flu bir sonuç sağlıyor.

Sen bize şunu söyle; gönlün hangisinden yana derseniz .. Tabi ki MAC 217! Renkleri harmanlayışı ve sağladığı net sonuç onu E25'ten rahatlıkla ayırıyor.

Fakat bu demek değildir ki; E25 kötü bir fırça. Asla! 217'nin bir tık altında, o da çok başarılı bir karıştırma fırçası. 

Ben Black Friday indiriminden, resmi sitesinden almıştım bu fırçayı. Siz de ulaşmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Herkese keyifli günler! :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder