14 Ocak 2014

LA ROCHE POSAY Hydreane BB Cream

 Herkese günaydın! BB severler buraya! :) Yazın sonlarında aldığım, fotoğrafladığım (kolumun renginden belli olsa gerek :)) ve nedense yazısını hala yazmadığım La Roche'un BB kremi bugüne kısmetmiş. :)

Çok fazla BB krem deneyimim olmasa da bunu çok sevdim! Vaat ettiği pek çok sözü yerine getiren, başarılı bir BB krem.


40 m'lik içeriğe sahip bir tüpün içinde geliyor. Kıvamı biraz katı, kremsi; adı üstünde 'BB krem'. İçeriğindeki termal su ve mineraller sayesinde cildi besliyor ve ferahlatıyor. Kapatıcılığı bir BB kreme göre gayet başarılı! Çok ciddi cilt kusurlarınız olmadığı sürece kapatıcılığını seveceksiniz. Ve tabi ki renk dengesini eşitlemede de gayet başarılı. 

Yine içeriği sayesinde nemlendirmesi de gayet iyi; yalnızca kışın altını bir nemlendirici ile desteklemeniz gerekiyor. Kuru ciltler tüm yüzlerini; karma ciltler ihtiyaç duydukları bölgeleri nemlendirip üzerine uyguladıklarında hiçbir sıkıntı kalmayacaktır. Çok az bir miktar yeterli geldiğinden, ürün oldukça uzun zaman gidiyor. Yaklaşık dört aydır elimde olan bu ürün, beni bir ay daha götürecek kadar dolu! 


Bendeki rengi Light. Renk skalası çok geniş olmasa da cilde uyumu gayet iyi. Light bana bir tık koyu kalıyor ancak sürdükten kısa bir süre sonra yarım ton daha eşitleniyor.

Ayrıca içerdiği SPF20 güneş koruması, kış için gayet yeterli.

İndirimsiz fiyatı 36tl olan La Roche Posay Hydreane BB Krem'e yetkili eczanelerden ulaşabilirsiniz.

Herkese güzel günler! :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder