9 Ocak 2014

Beauty Blender


Herkese merhaba! Özellikle geçtiğimiz yazdan bu yana yazısı pek çok kez yazılmış, çizilmiş, hakkındaki övgü dolu cümleleri ile kozmetikseverleri kendinden geçirmiş bu minik harikayla ben, canım arkadaşım İpek'im sayesinde, henüz iki ay önce tanıştım. Canım İpek'im, tekrar teşekkür ederim! :)

Daha öncesinde şurada Real Techniques'in Beauty Blender üzerine benzerini ürettiği Miracle Complexion Sponge'un yazısını yazmıştım. Şimdi hem Beauty Blender'ı tanıtabilir hem de Real Techniques süngerle kıyaslayabilirim. Hadi o zaman! :)


Beauty Blender, yumurta şeklinde, bir ucu yuvarlak-tombik diğer ucu sivri, pembiş şeker bir makyaj süngeri. Pek çok süngerden farklı bir kullanımı var; her kullanımdan önce iyice ıslatıp suyunu sıkıyorsunuz, daha sonra temiz bir havlu yada peçete ile içinde kalan suyu da alarak süngerin yalnızca nemli olmasını sağlıyorsunuz ki uygulama sırasında içinden su gelmesin.
İyice ıslatılan ve suyu alınan sünger; ürün yemiyor, homojen ve doğal bir sonuç sağlıyor. Çoklu kullanım alanı da cazibesini tabi ki katlıyor. Şöyle ki; süngerin sivri ucuyla göz altlarınızı kapatabilir, corrector, concealer ve highlighter uygulayabilir; yuvarlak ucuyla da fondöten, allık ve bronzer uygulayabilirsiniz. Yani likit ve krem formdaki her ürünü, bu süngerle, eşsiz bir sonuçla uygulayabilirsiniz!


Hemen yukarıda ıslandıktan sonra kabına sığmayan Beauty Blender'ım! :)

Hemen aşağıda da kuru ve ıslak haldeki büyüklüklerini görebilirsiniz.


Gelelim Real Techniques süngerle aralarındaki farklara;

+ Real Techniques kuru halde de ıslak halde de Beauty Blender'dan daha büyük.
+ Real Techniques'in açılı tarafı daha kullanışlı bir özellik sağlamış gibi görünse de aslında Beauty Blender hem büyüklüğü hem de simetrik şekliyle (ele oturmasıyla bile) daha kullanışlı.
+ Kullandıktan sonra anlıyorum ki; Real Techniques süngeri, Beauty Blender'a göre biraz ürün yiyor. Dolayısıyla bu verdikleri sonuçlarda da belirgin fark yaratıyor.
+ Elinize alıp incelediğinizde, mıncıkladığınızda :) Beauty Blender'ın daha kaliteli malzemeden yapıldığını fark ediyorsunuz.
+ Ve tabi ki inkar etmemek gerek; Beauty Blender'ın rengi de insanı inanılmaz cezbediyor! :)

 İki süngerimi de çok sevsem de son iki aydır Beauty Blender hayatımda farkını koydu!

Eğer imkanınız varsa gerçekten kaçırmayın diyorum!

Herkese sevgiler! :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder