7 Ekim 2013

Real Techniques - Miracle Complexion Sponge



Merhabalar! Bugünün konusu bir kozmetik mucizesi! Adını sıkça duyduğumuz fakat ne Türkiye'de satılan ne de güvenilir bir yurtdışı alışveriş sitesinde bulunan Beauty Blender'a yalnızca Amerika yada Avrupa'ya gidecek birinin yolunu gözleyerek ulaşmayı hayal ediyorduk.

Ancak sevgili Samantha Chapman, Real Techniques serisine Beauty Blender benzeri Miracle Complexion Sponge'u ekleyince inanın havalara uçtum! Çünkü bendeniz de hala Beauty Blender'a sahip olabilmiş değilim...


Gelelim Miracle Complexion süngere;

Kendisi oldukça büyük, şişko bir sünger. Aslında kuru hali, ıslanınca ne kadar büyüyebileceğiyle ilgili hiç bir tüyo vermiyor insana! :) Şekil itibariyle Beauty Blender'a çok benziyor. Aynı onun gibi yumurta şeklinde. Tek fark; RT süngerin sivri uçlu kısmın karşısında kesik açılı bir bölümü var.

Beauty Blender'ı deneyememiş olmaktan dolayı çok kesin konuşamasam da; RT süngerin daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Zira işlevleri açısından da hiçbir farkları yok. 


Kullanımına geçecek olursak ; elinize ilk geçtiği an güzelce yıkayıp temizledikten sonra, her kullanımda süngeri iyice ıslatmalısınız.Daha sonra tüm suyunu sıkıp, kalan ıslaklığını alacak bir havlu yada peçeteye sarabilirsiniz. Yani sünger; yüzünüze uygulama yaparken içinden su gelmeyecek nemlilikte olmalı. Ve hangi ürünü uygularsanız uygulayın tampon hareketlerle süngeri kullanmanız daha doğal ve eşit bir sonuç verir.

Hemen yukarıdaki resimde, aşağıda kalan sivri uç göz altı uygulamaları; orta şişko kısım tüm yüze yapılan uygulamalar; yukarıdaki kesik açılı kısım ise yine tüm yüze daha yoğun kapatıcılık sağlamak için ideal. 

Bu sevimli turuncu süngeri Cloud10Beauty yada Feelunique sitelerinden güvenle alabilirsiniz.

Hepinize güzel günler diliyorum! :)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder