3 Mart 2014

AVON Kapatıcı Fırçası


Herkese günaydın! Son birkaç gündür yazı yayınlayamıyordum ve geçtiğimiz haftayı da yalnızca bir videoyla kapattım maalesef. Çünkü İstanbul'dan döndüğümden beri yani tam bir haftadır çok hastayım! Son üç gündür de, sesim de kısılıp tamamen gidince, maalesef ne blogla ne de Youtube kanalımla ilgilenemedim! :/ Aranızdan beni merak edip, arayıp soranlara çok teşekkür ediyorum buradan da! :)

Lafı çok uzatmadan hemen bugünün konuğuyla tanıştırayım sizleri; Avon'un yeni koleksiyonundan kapatıcı fırçası! Yeni koleksiyondaki fırçaların sapları yine mat siyah, eskisinden farklı olarak yeni fırçaların sapları incelerek gidiyor. Kıllarsa bu koleksiyonda boyu krem, uçları kahverengi.

Ben bu koleksiyondan kaş fırçasını, allık fırçasını, pudra fırçasını ve kapatıcı fırçasını aldım.


Kapatıcı fırçası umduğumdan harika performans sergileyerek favori fırçalarımdan biri oldu! Bölgesel kapatıcı uygulama konusunda (artık) bir önceki favorim olan Real Techniques Detailer Brush'ı solladı! Daha kapatıcı, daha örtücü bir sonuç sağlıyor. Yazısını şurada yazığım Laura Mercier Secret Camouflage paletimle harika ikili oldular!

Ayrıca krem far uygulamakta da gayet başarılı bir fırça; çünkü kılları kısa, sık ve ortadan sertlikte.

Göz altı kapatıcısı için başarılı bir fırça değil; genel anlamda bir kapatıcı fırçası değil, bölgesel kapatıcı fırçası bence bu fırça! 

Ben bu fırçayı yanılmıyorsam indirimdeyken 4 tl gibi bir fiyata sipariş etmiştim. Çok da uyguna almıştım. İlk fırsatta yedeklemek istiyorum!

Size de hiç düşünmeden almanızı tavsiye ediyorum!

Herkese güzel bir hafta diliyorum! :)

4 yorum:

  1. teşekkürlerin alınmıştır Şule'cim :)

    YanıtlaSil
  2. Bu fırçayı çok seviyorum! Uygun fiyatına göre yüksek performanslı :) Hem kapatıcı uygularken hem de alt kirpik diplerime far uygulayacaksam devamlı bu fırçayı kullanıyorum :)
    Güle güle kullan canım :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle, ben de bayılıyorum! :) Kirpik diplerinde de çok kullanışlı, evet. :) Teşekkür ederim canımm, sen dee! :))

      Sil