27 Mart 2014

EOS Lip Balm


Günaydınlar! :)

Yazısını nasıl hala yazmamış olduğuma şaşırdığım bir ürünle karşınızdayım bugün; EOS Lip Balm.

Bendeki Pomegranate Raspberry. Müthiş kokusuyla beni benden alıyor! Bir EOS çılgınlığı başladı gidiyor.. Aylar oldu, EOS Lip Balmlar gündemini koruyor. :)

Ancak açıklamam gereken bir durum var ki; eğer yoğun nem sağlayan, dudakları hemen toparlayan müthiş bir lip balm arıyorsanız, o lip balm EOS değil.

EOS daha çok kısa süreli dudakları nemlendirmeyi amaçlayan ve dolayısıyla gün içinde sık sık yenilemeniz gereken, belki de bu sebepten ambalajı şeker mi şeker olan, kokusu harika, sürümü çok eğlenceli bir dudak balmı.


Türkiye'de maalesef ki bulunmayan EOS Lip Balm'a ben canım İpek'im sayesinde ulaştım. İpek'imin hediyesi bana. :) Instagram üzerinden satış yapan hesaplardan yada direkt olarak www.cloud10beauty.com adresinden güvenle ulaşabilirsiniz.

Vazgeçilmez bir ürün olmasa da yanınızda taşıması ve kullanması keyifli bir ürün!

Herkese sevgiler! :)

2 yorum:

  1. Ben de çileklisini almıştım. Dudaklarımda aşırı kuruluk olmaması sebebiyle beğenerek kullandığım bir ürün. Balmi'den daha çok seviyorum en azından :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, günlük nemlendirici olarak gayet iyi ve çok sevimli! :) Balmi hakkında hiç olumlu bir şey duymadığım için denemek bile istemedim :/

      Sil