18 Mart 2014

SEPHORA Flashy Liner Waterproof (08-Flashy Blue)


Herkese merhaba! Bahara adım adım yaklaştığımız şu günlerde biraz daha renklenelim istedim ve işte Sephora'nın Flashy Liner Waterproof kalemlerinden turkuaz rengi 08-Flashy Blue! 


Sephora kış indiriminde bir şans verip denemek için aldığım bu kalemi bu kadar seveceğimi düşünmemiştim. Rengi metalik turkuaz. Yapı olarak yumuşacık; hiç zorlamadan kayıp giden, çok rahat bir sürüme sahip. Pigmentasyonu çok yüksek ve kalıcılığı da gayet iyi. Kısa sürede sabitlenip, hiç akmıyor ve bulaşmıyor olması ise tabi ki cezbedici özelliklerinden biri.

Bu gibi canlı renklere sahip kalemleri, makyajda yüksek bir kontrast yakalamak istediğimde kullanıyorum. Uygulama olarak, buraya tıklayarak bu kalemle yaptığım makyajı izleyebilirsiniz. :)


Sephora kış indiriminden 5 tl'ye aldığım bu kalemin diğer renklerini de almayı düşünüyorum.

Sizce nasıl? Tam yaza uygun değil mi? :)

Herkese sevgiler!

2 yorum:

  1. Böyle canlı renkleri kullanmaya bir türlü cesaret edemiyorum. Başkalarında görüp aa ne güzelmiş diyorum ama bana yakışmıyor nedense :) Elim sürekli kahvelere ve siyahlara gidiyor. Güzel günlerde kullan !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok patlamayacak şekilde kullanıyorum yoksa göz makyajında ben de canlı renklere pek gidemiyorum. :) Teşekkür ederim! :) Bence siz de denemelisiniz.. :))

      Sil