25 Kasım 2013

AVON Mega Effects Mascara


Günaydın! Bugünün yazısı, son zamanların en sıradışı makyaj malzemesi üzerine olucak! Avon'un Mega Effects Maskarası!


Bu maskaranın çıkacağını duyduğum an meraklanmaya başlamıştım. Son zamanlarda beni en çok heyecanlandıran ürün kendisi! Daha satışa çıkmamışken, Kurban bayramı zamanı Avon resmi sitesinden bir form yayınladı. Formu dolduran herkese ürünü hediye edeceğini açıkladı. Tabi ki hemen formu doldurdum ve beklemeye koyuldum.

Duyurulduğu gibi bayramdan sonra dağıtıma başladılar. Fakat adresler ve bilgilerde epey karışıklık olmuş. Ben kargo şubesine bizzat gidip, bilgilerden yalnızca "site adının" ve "telefon numaramın 05xx kısmı hariç devamının" doğru olması sayesinde paketimi alabildim. Avon bu karışıklığı farkettiğinde anlaşmalı olduğu kargo firmasına "herhangi bir bilgisi uyana paketi teslim edin" demiş sağolsun! :) Ben de Kurban bayramından hemen sonraki hafta içi maskarama kavuştum!


Görünümü de uygulaması da alışılmışın çok dışında olan bu maskara, kırmızı kapaklı siyah bir kabın içinde geliyor. Kırmızı kapağı çıkardıktan sonra içinden maskarayı çekip çıkarıyorsunuz. Bükülebilir fırça, siz hangi açıyla daha rahat sürebilirseniz ona göre ayarlamanızı sağlıyor. 



Yapısı oldukça ıslak. Bu sebepten uygulaması biraz uğraştırıcı. Kesinlikle pratik bir ürün değil. Fakat kuruduktan sonra siz çıkarana kadar asla çıkmıyor, dökülmüyor, kirpiklerinizin duruşunu gün boyu koruyor! Hatta çıkarmakta biraz uğraştırıyor bile! 


Etkilerine gelirsek, kirpikleri tek tek ayırıyor, uzatıyor ve ikinci katta çok başarılı bir şekilde dolgunlaştırıyor! İtiraf ediyorum bu kadarını beklemiyordum! Bu maskaradan da sonra, sanıyorum ki dolgunluk sağlayan maskaralar diğer maskaralara göre bir tık daha zor çıkıyor..

Mega Effects ile ilgili söylenecek olumsuz tek ifade; geç kuruyor olması ki bu benim için büyük bir problem değil. Hakkındaki tek endişem ise kabın yapısından dolayı tipik tüp maskaralardan çabuk kuruması.. Endişemin yerli mi yersiz mi olduğunu zaman gösterecek..

Böyle farklı bir maskaraya sahip olmak insanı mutlu ediyor! 

Satışının ilk ayına özel 16.90tl gibi bir fiyata düşmüşken bu ürünü kaçırmayın ve koleksiyonunuza mutlaka katın!

Herkese sevgiler! :)



2 yorum:

  1. en yakın zamanda alıcam, kirpikleri daha uzun gösterdiğini biliyorum,dolgunlaştırıcı olduğunu da sizden duydum,kaçırmamak gerek. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkinci katta çok güzel bir dolgunluk sağlıyor, mutlaka alın. :) Evet kaçırmamak gerek :))

      Sil