11 Kasım 2013

Blistex Lip Balm


Merhabalar! Daha önce şuradaki yazımda benim gibi çabuk kuruyan, çatlayan, geç iyileşen dudaklara sahip olanlar için Vaseline Lip Therapy'den bahsetmiştim. Kendisi günlük kullanımda bir harika!

Ancak havalar daha da kurumaya ve kurutmaya başlayınca Vaseline bana yetmemeye başladı. Sizlerden de daha yoğun ve etkili bir lip balma ihtiyacı olanlar varsa; işte aradığınız: Blistex!


Sarımsı rengi, yoğun yapısıyla tam bir "balm". İnanılmaz etkili! Kokusu şahane! İyileştiremeyeceği bir dudak olduğunu düşünmüyorum. Tek bir gecede kupkuru, pul pul olmuş dudaklarımı normale çevirdi!

İlk uygulamada hafif bir yanma hissedebilirsiniz dudaklarınızda ancak sürekli kullanmaya başladığınızda bu yanma tabi ki dudaklarınız artık iyileştiği için gerçekleşmiyor. Ben her gece yatmadan birkaç kat sürüyorum. Sabah uyandığımda hala nemli ve yumuşak dudaklarla güne başlıyorum! :)

Seçenek olarak hemen yukarıda fotoğrafta görünen tüp modeli var, bir de kavanoz modeli var. Ben hem hijyenik açıdan hem de uygulama kolaylığından dolayı tüp modelini tercih ediyorum.

Kesinlikle kış zamanları daimi dostum!

Sizlere de tavsiye ediyorum. Eczanelerden, anlaşmalı marketlerden 7,5 tl'ye alabilirsiniz.

Herkese sağlıklı gülüşler diliyorum! :)




2 yorum: