13 Kasım 2013

L'oreal Lumi Magique Fondöten


Herkese günaydın! Bugün sizlere özellikle son üç-dört aydır çok ün yapmış bir fondöteni anlatacağım. L'oreal'in Lumi Magique'i. Hemen başlayalım...


+ Uygulaması çok kolay.
+ Kapatıcılığı ortanın en yükseği.
+ Cildinizin o günkü durumuna göre altına nemlendiriciye gerek bile olmayabilir. Oldukça iyi nem içeriği gün içinde T bölgesinde transparan pudra ihtiyacı doğurabiliyor. (Yani maalesef yağlı ciltler bundan mahrum kalacak. Hatta karmaların bile baz kullanması gerekebilir.)
+ Ürün cam şişede geliyor. Pompalı bir başlığı var ki bu hepimizin en sevdiği!
+ Çok canlı, doğal ve hafif ıslak bir bitişi var.


Tüm bu artılardan sonra benim için tek bir eksisi var; en açık rengi olan "Rose Porcelain" bana bir-iki ton koyu geliyor. Çok çok beyaz tenli değilseniz bu durum size sıkıntı yaratmayacaktır. Aksi halde benim gibi yazın bronzlaşınca ideal kullanım sağlanıyor.


Ancak bıraktığı bitişi hiçbir "uygun fiyatlı" fondötene değişmem! Ben Lumi Magique'yi, Watsons'tan indirimde 20 tl'ye almıştım. Gözünüze kestirdiğiniz ürünleri indirimde alınca tadından yenmiyor! :)

Herkese keyifli günler! :)



EDIT (17/11/2013 - 20:30) : Adsız yoruma yanıt yazamadığım için buradan cevaplamak istedim. Yorum üzerine araştırdım ki; Rose Pearl'den de açık 01-Ivory rengi de mevcutmuş fakat ülkemizde değil maalesef. :/ Ben de ürünü almadan önce internet üzerinden renk skalasına baktığımda pek çok sitede aynısı bulunan şu fotoğrafı buldum. Bunun üzerine en açık renk olduğunu düşündüğüm Rose Porcelain'i aldım. Aşağıdaki yorumda belirtildiği gibi mağazalarda bulması güç bir renk Rose Pearl. Ancak bittiğinde yedeklemeyi düşündüğüm bir ürün, umarım o zaman Rose Pearl'ü bulabilirim. Yorumu yazan kişi tekrar bu posta bakar mı bilmiyorum ama eğer bakarsa yorumu için çok teşekkür ediyorum, güzel günler diliyorum. :)



1 yorum:

  1. Merhaba,fondotenin en açık rengi rose pearl ama bazı watsonslarda bulunmuyor.Denk gelirseniz ondan daha memnun kalacağınıza eminim.

    YanıtlaSil