22 Kasım 2013

Maybelline Colossal Volum Express Smokey Eyes Mascara


Herkese günaydın! Bugün reklamlarda sıkça çıkarak annemin merakını çekmesi ve benden istemesiyle geçtiğimiz bayram indirimden aldığım bir maskara üzerine yazım.

Maybelline son birkaç yıldır özellikle aldığı ödüllerle beraber ciddi yükselişe geçti. Zaten var olan Volum Express serisine de yeni üyeler ekledi. Smokey Eyes Mascara da bu yeni üyelerden biri.

Tüpün şekli, tipik Volum Express tüpü. Sarı renkli tüpün üzerinde Smokey (Dumanlı) havasını yaratmak adına siyah duman efektleri var. Fırçası hafif tombul. Kıllar sık ve ayrık.


Vaat ettiği etki; takma kirpik görünümünde dumanlı gözler.

Çok şanslıyım, uzun ve kendiliğinden kıvrık kirpiklere sahibim. :) Bu maskara kirpiklerimi tek tek ayırdı ve daha da uzattı. Fakat pek bir dolgunluk katmadı. Hatta oldukça günlük bir etki yarattı. Bunun dışında çabuk kuruyor. Kolay çıkarılıyor. 


Vaat ettiği etkiyi tam olarak karşılayamıyor olsa da günlük kullanım için gayet başarılı bir maskara. 

Watsons mağazalarından indirimsiz 14.90 tl'ye bulabilirsiniz.

Herkese sevgiler! :)



2 yorum:

  1. eline saglık güzel bi inceleme olmus hergün blogunuza bakar oldum ürün hakkında fikrimi belirtmek isterim dolgunluk olmayınca ben sevemiyorum ya o olayı tek tek ayırmaya yönelik loreal telescopic var zamanında kullanmıstım ama benlik degil ben yogun kirpik seviyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Telescopic'i ben de kullandım uzunca bir süre. Tek tek ayırmada ve uzatmada en başarılı bulduğum maskaralardan biri. Ancak zamanla beklentiler ve istekler değişiyor. Benim için de dolgunluk olmazsa maskaranın bir anlamı yok. Bu konuda benim vazgeçilmezim Deborah 24 Ore Absolute Volume Mascara! :)
      İlginiz için çok teşekkür ederim! :)

      Sil