29 Kasım 2013

REAL TECHNIQUES Expert Face Brush


Herkese günaydın! Bugünün yazısı, aylar öncesinden çokça ün yapmış ve hala tüm hakkıyla bu ünü koruyan Real Techniques fırçalardan Expert Face Brush üzerine olacak.

İngiliz makyaj artistleri Pixiwoo kardeşlerden Samantha Chapman'ın tasarımı bu fırçalar. Ve her biri ayrı harika!

Türkiye'de bulmak son zamanlarda kolaylaşmış olsa da ben tüm Real Techniques'lerimi alırken (Haziran 2013) maalesef tek seçenek yurt dışıydı. Ben fırçalarımın hepsini Amazon'dan sipariş ettim. 15 günlük stresli bir bekleyişin sonunda sorunsuz, sıkıntısız, sapasağlam kavuştum fırçalarıma. Tabi ki içlerinden en çok merak ettiğim, en çok ün yapmış olan Expert Face'di.


Çok amaçlı kullanım sağlayan bu fırçanın tüylerini çok merak ediyordum ve paketten çıkarıp dokunduğum gibi mest oldum! Yumuşacık! Fırçanın ucu yuvarlak ve hafifçe sivrileşiyor; yanlardansa basık. Oldukça değişik bir şekli var. 

Çok amaçlı kullanım derken benim deneyip memnun kaldığım ürünler; öncelikle likit fondöten, bronzer, pudra, toz allık, krem allık ve highlighter! Daha ne olsun ki!

Fondötende "yokmuş gibi" bir bitiş sağlıyor! İnanılmaz eşit ve doğal bir sonuç veriyor! 

En sevdiğim özelliklerinden bir diğeri; ürünü yememesi, emmemesi! 

Temizlik konusunda da çok uslu! Çok kolay temizleniyor ve çok çabuk kuruyor. Tüm Real Techniques fırçalarım çok çabuk kuruyor. Bunda tabi ki kıllarının sentetik olmasının da etkisi var.


Kesinlikle herkeste en az bir tane bulunması gereken muh-te-şem bir fırça! Mutlaka ama mutlaka edinin! 

Cloud10beauty, Feelunique, Amazon sitelerinden ve Instagram üzerinden satış yapan hesaplardan bu ürüne ulaşabilirsiniz.

Herkese sevgiler! :)


4 yorum:

  1. Ben de bugün amazondan verdim sipariş umarım seninki gibi olur da bir sorun çıkmaz :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah çıkmaz :) Ben pek sıkıntı yaşayanı duymadım açıkçası fırçalarda. Bekleme süresi pek geçmek bilmiyor tabi ama onun dışında bir sorun yaşamazsın diye düşünüyorum :)) Hevesleslendim ben de senin için :) Gelince bana yazar mısın? Çok öpüyorum :)

      Sil
    2. Umarım canım :) Tabiki haber veririm. Bu arada bende beklerim bloğuma http://kozmetikmeraklisi.blogspot.com/ Hoşçakal şimdilik :)

      Sil
  2. Aa! Hemen gidiyorum bloguna :) Görüşmek üzeree :)

    YanıtlaSil