16 Ocak 2014

MAC Diva Lipstick


Günaydın! Her ne kadar yaşadığım şehirde kış "mont ve güneş gözlüğü" seyrinde geçse de; benim için kış "hafif gözler ve koyu dudaklar" demek! Hem de can atarak! Hevesle! :)

Diva, benim için koyu rujlar arasında bir başka! Namı dünyayı saran Diva'yı bulmak için gerçekten çok uğraştım. Online satışta hep tükenmiş durumdaydı. Artık hepinizin bildiği arkadaşım İpek de, İzmir'de sık sık mağazayı kontrol etse de hep bitmiş oluyordu. Sonunda 2013'Aralık başında annem ve babam, babamın iş yemeği için Antalya'ya gittiklerinde onları Terracity AVM'ye gönderdim! :) Ve şansıma mağazada son kalan Diva artık benim!!! :) 


Diva oldukça koyu bir bordo. Bence bordonun olabilecek en güzel, en asil hali. Süper mat yapıdaki Diva, dudakta kadifemsi bir duruş sağlıyor ve uygulamak için gösterdiğiniz cesaretin karşılığında size kesinlikle özgüven veriyor!


Dudak kalemiyle (ki bunun için MAC Burgundy ve Vino dudak kalemleri çok öneriliyor, ben ikisine de sahip değilim. Diva'yla birebir olmasa da ben, yazısını şurada yazdığım Estee Lauder Artist's Lip Pencil 06-Apple Cordial rengini kullanıyorum.) ve dikkatlice uygulamakta fayda var. En iyi sonuç mutlaka bir çerçeveleme işlemiyle elde ediliyor. Kalıcılığı ise inanılmaz! Rahatlıkla 7-8 saat dudakta kıpırdamadan kalıyor ve ben sırada istediğimi yiyip içiyor oluyorum! 


Bu ruja aşığım! Hatta erkek arkadaşım Eren'in de bende en sevdiği koyu rujumdur kendisi! Kesinlikle herkese, her cilt rengine gözüm kapalı tavsiye ediyorum!

Hemen aşağıda bendeki duruşunu görebilirsiniz! :)
Ve hatta buraya tıklayarak bu ruju kullanarak yaptığım Yılbaşı makyajımı da izleyebilirsiniz! :)



Diva'ya MAC mağazalarından ve online MAC mağazasından 50tl'ye ulaşabilirsiniz.

Herkese sevgiler! :)

7 yorum:

  1. MAC ürünlerine ulaşmak için bu kadar zorluk çektiğini bilmiyordum. MAC ile ilgili bir ürün istediğinde bana ulaş her zaman yardımcı olurum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mersin'de MAC mağazası yok maalesef. Yalnızca online alışveriş yapabiliyorum. Tabi mağazasının bulunduğu bir şehre gittiğimde de mağazadan.
      Ama buradaki ulaşım sıkıntısı Diva'nın hem online satışta hem de mağazalarda, sürekli ve çok hızlı bir şekilde tükenip, stoklarının çok geç yenilenmesindendi. :) Neyse ki kavuştum!
      Çok teşekkür ederim! :)

      Sil
  2. Merhaba ,
    Öncelikle makyajın harika olmuş :) Mac diva ürününü de uzun zamandır arıyorum. Bulunduğum yerde MAC ürünü satan bir yer yok ve online da alışveriş yapamıyorum. Çıldıracağım :/ Çok şanslısın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar :)
      Çok teşekkür ederim! :) Evet ben de aynı durumdaydım, seni çok iyi anlıyorum! :)) Umarım en kısa sürede stoklar yenilenir yada senin için alabilecek birilerini bulabilirsin.. :)

      Sil
    2. Umarım bulabilirim.:)
      Neredeyse 3 haftadır arıyorum. :(

      Sil
    3. Insallah bir an önce bulursun! :) Ben iki ay online satışa girmesini beklemiştim :/

      Sil
  3. Hangi makyaj markasi kullandiniz burda? Harika gozukuyor. (:

    YanıtlaSil