2 Ocak 2014

SLEEK Face Contour Kit (Light)


Yılın ilk yazısından herkese merhaba! Bugün çok severek kullandığım ve yeni yılın ilk yazısına yakışacağını düşündüğüm; biricik Sleek Contour Kit'imden bahsetmek istiyorum!

Sleek, yalnızca Cloud10Beauty sitesinden ulaşabileceğimiz, uygun fiyatlarına karşılık çok çok başarılı bir marka.


Bu kitte, paketi açtığınızda ikiye bölünmüş şekilde, iki ürün görüyorsunuz. Büyük tarafta kontür pudrası, daha küçük tarafta aydınlatıcı pudra mevcut. Kapakta bir ayna mevcut ve oldukça kullanışlı! Ürün içeriği 14gr. 


İki ürünün de yapıları kremsi. Kontür pudrası; içinde hiçbir şekilde turunculuk bulundurmayan, çok çok pigmentli ve çok kalıcı bir kahverengi. Aydınlatıcı ise; içinde şeftalilik bulunduran tertemiz bir şampanya. İki üründe de tozutma problemiyle karşılaşmadım. 


Paketin boyutu da öyle ufak, öyle sevimli ki! Tam avucunuza göre! :)


O kadar sevdim ki, başucumdan ayıramıyorum! Kesinlikle tekrar ve tekrar alacağım bir ürün!

Hemen aşağıda renkleri net görebilmeniz için bol bol uygulanmış halini fotoğrafladım. Renkler ne kadar temiz değil mi? Özellikle kontür pudrası!


Bu ürüne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz! Ürünün fiyatı 7,99 Euro.

Herkese güzel günler! :)



4 yorum:

  1. bu siteden alışveriş yaptınız mı acaba?? Yani ne kadar güvenilir, hiç yurtdışından alışveriş yapmadım da .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet birkaç kez alışveriş yaptım Cloud10Beauty'den. Bu kontür kiti de oradan aldım. Gayet sorunsuz, sıkıntısız ulaştı elime her biri! :) Tabi maalesef bana tüm yurtdışı siparişlerim sorunsuz geldi diye herkeste öyle olacak değil.. Maalesef garanti veremiyorum.. :/ Ama yine de deneyin derim. Çünkü sorun yaşayanlara, siparişi gelmeyenlere göre sıkıntısız şekilde alışverişini tamamlayanlar çok çok daha fazla!

      Sil
  2. Urunler kac gunbicinde elinizde oldu acaba sule hanim

    YanıtlaSil
  3. chanel bronzer mi sleek mi diye sorsam

    YanıtlaSil